Mullahan on siinä mielessä hankala luonne, että kaikille unelmille, tavoitteille ja suunnitelmille on olemassa jatkounelma, jatkotavoite ja jatkosuunnitelma. Ja näille on taas kehiteltynä omat jatkoajatukset. Ja niin edelleen. Ja niin edelleen. Och så vidare. Mun mielikuvitus yltää sinne, minne avaruuskaan ei lopu.

Joskus näissä unelmissa ei ole mitään tolkkua. Kuten nyt. Olen saanut päähäni voittaa juoksussa Suomen mestaruuden ja sitten syön koko käpykakun yksin. 

Nyt saa nauraa, saa sanoa "ei koskaan" ja nauraa vielä vähän lisää.

Joko lopetit? No, jatka vaan. Ehkä pystyt nauramaan ja lukemaan samanaikaisesti.

Haaveissa ei kuitenkaan ole Lontoon olympialaiset tai Suomi-Ruotsi maaottelu - sen verran järki vielä leikkaa - joten perheeni voi huokaista nyt helpotuksesta ja sulkea sen auki loksahtaneen suun. (terkkuja)

Jo nuorempana ajattelin, että olisi mukavaa urheilla kilpailumielessä sitten "vähän vanhempana". Veteraanisarjat alkavat nykyään 30:stä ikävuodesta ja sarjoja on viiden vuoden välein. Ensi kesän vielä harjoittelen ja vuonna 2013 olisi tarkoitus osallistua veteraanien yleisurheilun SM-kisoihin. Veteraanien hallitseva mestari 10 000 metrillä on Leena Puotiniemi, joka oli myös SM-kakkonen viime vuonna ihan "normisarjassa" ja tällä hetkellä hän on myös pidempien matkojen valtiatar Suomessa. Mahtava juoksija, mutta hänessä on yksi huono puoli. Hän on minua vuoden vanhempi. Veikkaan, että veteraanien kisat eivät ole Leenalle niitä tärkeimpiä kilpailukalenterissa, mutta jos sinne on mahdollisuus mennä, hän osallistuu. Siksi minun pitää odottaa Leenan poistumista sarjastani. Viiden vuoden päästä Leena joutuu nelikymppisten sarjaan ja silloin saan vielä vuoden osallistua kolmivitosten sarjaan. 

Mutta onko Leena ainoa este Suomen mestaruudelleni? On. 

Jos kaikesta huolimatta en voita 35-vuotiaiden Suomen mestaruutta? Ei haittaa. Voin yrittää sitä vielä 80-vuotiaidenkin sarjassa, jos olen hengissä ja tekonivelet toimii. Kasivitosena olen päättänyt lopettaa. Ja sitten syön sen käpykakun yksin. Voitin tai en.