Se, että mulla on aikatauluongelmia, on tuttu juttu. Tämä kiire ei ole enää mielentila, vaan totista totta.

Juonnan tällä viikolla viisi iltapäivälähetystä radiolla.
Tapaan yksitoista Personal Trainer-asiakastani vähintään kerran tällä viikolla - suurimman osan kahdesti.
Käyn juoksemassa melkein 70km eli viisi juoksutreeniä.
Suunnittelen ja kuvaan vaalitiimini kanssa vaalivideoni.
Käyn hierojalla.
Perustamani aikuisten näytelmäkerho Ankka aloittaa sunnuntaina toimintansa.
Pidän Kahvakuulalle kahdet synttärit kakkuineen.
Kirjoitan lopputyötäni.

Että sellaista. Laiska se töitään luettelee.

Kiire mielletään helposti negatiiviseksi, mutta tähän tottuu. Kiireen saa hallintaan. Sormet syyhyää, kun tahti kiihtyy. Välillä on raskasta, jos yöllä on vierähtänyt pinnasängyn laidalla notkuessa muutama tunti, mutta muuten elän kyllä tällä hetkellä elämäni tähtihetkiä. Välillä kuulen soraääniä suoraan tai epäsuorasti, lähinnä ihmettelyä pienen lapsen äidin ajankäytöstä ja toteamuksia siitä, kuinka vähän aikaa lapset ovat pieniä. Mutta älkää huoliko, kyllä tuo Kahvakuula ainakin vielä tänään minut tunnisti kotiintullessani!

Totta puhuen teen suuren osan menoistani yhdessä Kahvakuulan kanssa tai Kahvakuulan jo mentyä nukkumaan. Ei ole helppoa lähteä pitkälle, yli kahden tunnin lenkille iltamyöhään tai juoksemaan vetoja aamuseitsemältä lähes maksimisykkeillä, kun kropassa ei ole yhtään energiaa yön jäljiltä. Töitä yritän myös karsia. Otan vain Fustra Personal Trainer-asiakkaita, jotka voivat treenata aikaisin aamulla tai viikonloppuisin, jotta saan olla illat kotona. Siksi teen välillä lähes päivittäin töitä. Tietokoneen avaan Kahvakuulan mentyä nukkumaan. Ja juoksurattaathan on kovassa käytössä. 

Olin eilen illalla pitkällä lenkillä 2h ja 13min. Puhuin puhelimessa 2h ja 10min. Oli oikein mieltä virkistävä lenkki. Kroppa ei oikein tykännyt. 

27 päivää Tampereen puolikkaaseen ja aikatavoitteeseen 1.40. Nyt suoraan sanottuna pelottaa. Tämä tarkoittaa, että mun pitäisi juosta oikeasti kovaa. Yhtään treeniä en jätä väliin. Yhtään lihashuoltoa en jätä väliin eli kiitos ja hei. Nyt keppi käteen ja Fustraamaan!