Mikä päivä! Aivan mahtava fiilis!

Järjestin hyväntekeväisyysprojektia, siivosin, luin kulttuuripolitiikan tenttiin 2h, perustin aikuisten näytelmäkerhon, ostin uudet juoksukengät ja juoksin niillä tunnin.

Uudet kengät pistivät hieman yliyrittämään, joten menin puolimaratoonivauhdilla tuon 9.5 km lenkkini. Irtosi joo, mutta lenkki pitäisi aikatavoitteen mukaan vetää tuplasti samalla nopeudella. Matkaan upposi 48 min. Huomioon pitää ottaa, että matkalla on paljon pitkiä mäkiä ja loppuveto puuttui kokonaan, joten tasaisella vauhti olisi vielä parempi. Mutta tiukkaa tuon puolikkaan aikatavoite tekee.

Tavoitteeni vuodelle 2012 ovat:

Puolimaraton 1.45
Maraton 3.52
Kymppi 45

Nämä ei todellakaan ole sellaisia tavoitteita, jotka olisi helppo selättää! Mutta luonne ei anna periksi tehdä liian helppoja tavoitteita. Jos tavoitteet ei mene nyt, ne menee ensi vuonna. Ja jos oikein kismittää, kaivelen muistini syövereistä sen tosiasian, että synnytin 7kk sitten.

Ostin tänään uudet kengät. Pinkkisiniset. Tein henkilökohtaisen konkurssin, mutta puuro on hyvää. Oli mahtavat jalassa. Myyjä vähän naurahti, kun ilmoitin meneväni nyt puolikkalle, sitten maratoonille ja sitten rupean juoksemaan tosissani 10 000 metriä. Olin nimittäin niillä kamalilla lenkkikengillä siellä kaupassa ja jalassa oli myös aivan ihastuttavat puuterinväriset lenkkisukkahousuni, jotka on peritty äidiltäni. Ei tule kuvia!!!

Mutta jotakin kauniimpaa:



Sain vähän kevättä kotiin!

Bebis ja Sami leikkivät tänään yhdessä ja sitä todellakin pystyi jo kutsumaan leikkimiseksi. Mahtavaa, kun noista kahdesta on seuraa toisilleen. Kyllähän sitä väsyttää leikkien jälkeen ja mikäs mikäs se sieltä vaunukopasta löytyikään, kun oli aika viedä Bebis päiväunille...



Nyt taas kepin kimppuun ja Fustran dynaamiset venytykset!